Skip to main content

welkom

Welkom in Restaurant Lepelem. Chef Christopher en gastvrouw Ellen ontvangen je graag voor een intiem diner, een gezellig samenzijn met vrienden of een zakelijke lunch. We serveren klassieke gerechten zoals ze zouden moeten zijn, aangevuld met onze eigen seizoensfavorieten en verrassende smaken.

Vers & van hier

Onze menukaart reflecteert onze aandacht en liefde voor de smaken van hier. In de keuken volgt chef Christopher de seizoenen met ingrediënten van lokale leveranciers.

Wijn & ander plezier

Op tafel komen wijnen die door sommelier Ellen gemakkelijk geordend staan volgens smaak (kruidig, fris, vol…), en huisgemaakte alcoholvrije alternatieven met verrassende combinaties (gerookte limoen, vlierbes,…)

In de zon & aan de haard

Restaurant Lepelem, dat is genieten binnen én buiten. We houden het terras steeds vrij voor onze tafelgasten, zodat je op elk moment kan kiezen tussen de warmte van het haardvuur binnen of de zon op je gezicht.

Vlot & rustig

Lekker eten en een drukke agenda? Kies voor de lunch en we zorgen voor een heerlijke break in je dag. Heb je net wel zin om langer te tafelen? Bij Lepelem heb je ook de luxe van tijd, en een uitgebreide kaart vol lekkers.

Reserveren

Welkom

DI – DON: 12u-14u30 (lunch)
VRIJ – ZAT: 12u-14u30 & 18u-… (lunch & diner)
MA-ZON: gesloten

Reserveren doe je gemakkelijk online of via 059 447731
Ook met een rolstoel kan je perfect door ons interieur bewegen.
We hebben steeds een kinderstoel klaar voor kleine eters.
Enkel kleine hondjes toegelaten.

Cadeaubon

Beter dan een gouden lepel, is de houten cadeaubon van Lepelem (vanaf 30 euro al). Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

cadeaubon

Gastentafel

Een gezellig samenzijn in alle rust, terwijl je toch geniet van onze heerlijke keuken? Boek onze gastentafel voor een lentefeest, rouwmaaltijd of professionele meeting (16 tot 26 personen), óók op sluitingsdagen!

Gastentafel