Skip to main content

over ons

Christopher & Ellen roerden jarenlang samen in de potten bij Lepelem. Het restaurant evolueerde de laatste jaren van tearoom en ijssalon naar een warme plek met een verfijnde keuken.

Vandaag verdelen beide partners de taken: Christopher werkt in de keuken gebalanceerde gerechten uit, sommelier en gastvrouw Ellen serveert er de perfecte wijn bij.

De komende jaren richten Christopher en Ellen hun aandacht op een keuken van topkwaliteit, en het verduurzamen van het restaurant. Vandaag maakt Restaurant Lepelem al gebruik van natuurlijke waterzuivering.

Vers roomijs & koffie

Op zoek naar heerlijk vers roomijs, koffie, of een aperitief in de buurt? Ga dan zeker langs bij de zus en ouders van Ellen: Hoeve Macarel. Je kan er ook belegde boerenboterhammen proeven en vers lamsvlees bestellen.

Vragen & info

Cadeaubon

Beter dan een gouden lepel, is de houten cadeaubon van Lepelem (vanaf 30 euro al). Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Cadeaubon bestellen

Take-away

Zin onze verfijnde smaken en heerlijke gerechten thuis te beleven? Bestel jouw favorieten voor een intiem diner of een groots familiefeest via onze webshop.

webshop

Restaurant

We serveren klassieke gerechten zoals ze zouden moeten zijn, aangevuld met onze eigen seizoensfavorieten en verrassende smaken.

reserveren

Gastentafel

Een gezellig samenzijn in alle rust, terwijl je toch geniet van onze heerlijke keuken? Boek onze gastentafel voor een lentefeest, rouwmaaltijd of professionele meeting (16 tot 26 personen).

Gastentafel