Skip to main content

gastentafel

Een gezellig samenzijn in alle rust, terwijl je toch geniet van onze heerlijke keuken? Boek onze gastentafel voor een lentefeest, rouwmaaltijd of professionele meeting

Perfect & op maat

Terwijl je hier bent is de tafel van jou. We denken graag met je mee over de perfecte formule voor jouw gelegenheid en jouw gasten. Dat kan fingerfood zijn met huisgemaakte limonades en lokale bieren, of een viergangenmenu met aangepaste wijn.

Formules

Aan de bar & in de zon

Je kan de gastentafel reserveren voor 16 tot 26 personen. Er is een aparte ingang voorzien, net als een bar en een privéterras. Zo kan je in alle rust – en petit comité – met jouw gasten samen zijn, zowel binnen als buiten.

Reserveren

Welkom

DI – DON: 12u-14u30 (lunch)
VRIJ – ZAT: 12u-14u30 & 18u-… (lunch & diner)
MA-ZON: gesloten
Reserveren doe je gemakkelijk online of via 059/447731
Ook met een rolstoel kan je perfect door ons interieur bewegen.
We hebben steeds een kinderstoel klaar voor kleine eters.
Laat je viervoeter (honden, katten, andere huisdieren) rustig thuis of in de auto.

Cadeaubon

Beter dan een gouden lepel, is de houten cadeaubon van Lepelem (vanaf 30 euro al). Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

cadeaubon

Take-away

Zin onze verfijnde smaken en heerlijke gerechten thuis te beleven? Bestel jouw favorieten voor een intiem diner of een groots familiefeest via onze webshop.

webshop

Restaurant

We serveren klassieke gerechten zoals ze zouden moeten zijn, aangevuld met onze eigen seizoensfavorieten en verrassende smaken.

reserveren